Популяризуючи НУБіП та факультет аграрного менеджменту: викладачі кафедри менеджменту побували на Житомирщині

27 березня 2017 року

     20 березня 2017 року викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відвідали Андрушівський та Попільнянський райони Житомирської області, де зустрілися з учнями 10-х -11-х класів. Професор Василь Горьовий, доценти Тетяна Артюх, Наталія Драгнєва і старший викладач Ганна Білецька розповіли майбутнім абітурієнтам про університет і перспективи, які він відкриває, причому викликали зацікавлення не лише школярів, а й представників районних відділів освіти та директорів шкіл.

  

      Старшокласники отримали детальну інформацію про НУБіП, його історію та структуру, матеріально-технічну базу, професорсько-викладацький склад, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців.
     Викладачі університету розповіли про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту, де готують висококваліфікованих фахівців з менеджменту та маркетингу, висвітлили перспективи працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю "Менеджмент організацій і адміністрування". Окремо спинилися на можливості навчатись та стажуватись за кордоном, продовжувати навчання в аспірантурі та докторантурі, а також паралельно отримати другу вищу освіту. 

 

      Учнів цікавили також можливості розвивати свої музичні, театральні і спортивні таланти на базі університету, умови проживання у гуртожитках, харчування, доступ до Інтернет-мережі тощо. Але найбільше – можливості взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді для вступників

 

      Висловлюємо подяку за сприяння в організації зустрічей начальнику відділу освіти Андрушівської райдержадміністрації Людмилі Ковальчук, директорам шкіл Надії Божевець, Аллі Федорчук, Валерію Шуляру, заступнику директора Галині Опанасюк.

 


Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook