Результати змагань спартакіади студентів НУБіП України з гирьового спорту

15 березня 2017 року
Навчальний корпус №9 (спортивний корпус), зала важкої атлетики

14-15 березня 2017 року пройшли змагання 60-ої спартакіади студентів НУБіП України 2016-2017 навчального року з гирьового спорту.

В змаганнях взяли участь 51 студент з 9 факультетів і навчально-наукових інститутів університету. Змагання проходили у 3 вагових категоріях серед жінок і 7 вагових категоріях серед чоловіків.

Командна першість серед факультетів і ННІ визначалась за найбільшою сумою підйомів гир шести кращими спортсменами команди. У підсумку двох днів змагань в командному заліку, як і торік, перемогу з результатом 570 підйомів здобули студенти факультету конструювання та дизайну (декан  Ружило З.В.), на другому місці команда механіко-технологічний факультету (декан Михайлович Я.М.), третє місце виборола команда агробіологічного факультету (декан Забалуєв В.О.). З результатами змагань можна ознайомитись на сторінці сайту Спорт/ Протоколи змагань. Головний суддя змагань – Береза Григорій Юхимович, старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту з важкої атлетики, головний секретар – Пархоменко В’ячеслав Кузьмович, старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії.

Фотографії зі змагань можна переглянути на сторінці відділу виховної роботи та студентських справ НУБіП України за посиланням:
https://vk.com/album-65386305_242302377

Кафедра фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook