Корону королеви краси економічного факультету завоювала Людмила Сорочук

6 березня 2017 року

     Нарешті дочекалися: обрано «Міс економічного факультету»! Довгоочікуваний конкурс краси на нашому факультеті розпочався з "Українського виходу": учасниці показати себе у національному одязі та представилися глядачам і журі. Всі вони – Яна Павленко, Ольга Бобошина, Анастасія Клюй, Людмила Сорочук, Наталія Ковалевич, Наталія Палагута і Жанна Павленко – виглядали чудово і були налаштовані на перемогу.

     Після другого етапу "Сучасний вихід" конкурсанток почали опитувати, щоб дізнатися хто ж з них найрозумніша та найкреативніша? А щоб підтвердити цей статус наступним етапом став конкурс талантів, де кожна з дівчат показала свою майстерність та безпосередність. Ну і, звісно, вінчало все дефіле у вечірніх сукнях.

     То хто ж буде представляти наш факультет на «Міс НУБіП»? Довге очікування і ось такі результати ми отримали: корону королеви краси економічного факультету завоювала ЛюдмилаСорочук, титул «Віце-міс» дістався Жанні Павленко, а Анастасія Клюйстала «Міс глядацьких симпатій».

 

 

 

     Та хочу ще раз підкреслити, що кожна учасниця була гарна по-своєму і варта представляти наш факультет на наступному етапі. Тому хочеться побажати всім дівчатам перемог у подальшому житті і ніколи не опускати руки.

Катерина Дювенжи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook