На навчання до НУБіП України запрошені учні Чернігівщини

9 грудня 2016 року

 З метою поширення інформації щодо навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України, старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського к.е.н. Ганна Анатоліївна Харченко запросила на навчання учнів Бобровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, Бобровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, Бобровицької гімназії та студентів ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової».

Ганна Анатоліївна ознайомила майбутніх абітурієнтів із структурою університету в цілому та наявними кафедрами факультету аграрного менеджменту зокрема. Також Харченко Г.А. надала інформацію про спеціальності, професорсько-викладацький склад, вартість навчання, культурно-масову та спортивну діяльність в університеті.
 
 
Окремо спинилася Харченко Г.А. на підготовці студентів спеціальності «Менеджмент», зазначивши всі переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту. Особливо зацікавилися учні навчанням в англомовних групах, можливістю проходження практики на підприємствах України та за кордоном, наявністю міжнародних програм обміну студентами та перспективами працевлаштування після закінчення навчання.
 
 
Також майбутнім абітурієнтам було роздано анкети, в яких вони висловили свої думки та пропозиції щодо вступу до ВНЗ.
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook