Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів досягнула Тернопільщини

8 листопада 2016 року

     Днями доценти Микола Себа (кафедра генетики, розведення та біотехнології тварин) та Ігор Головецький (кафедра конярства і бджільництва) побували у найбільш віддалених районах Тернопільщини – Заліщицькому, Бучацькому та Монастириському, де зустрілися зі школярами випускних класів дев’яти шкіл.

 

     Представники університету поспілкувалися також з учнями Бучацького професійно-технічного училища, головним напрямком освітньої діяльності якого є підготовка фахівців для сільського господарства.

     

     Під час кожної зустрічі потенційним абітурієнтам розповідали про структуру університету і факультету, перспективу вступу, навчання з подальшим працевлаштуванням, зручне розташування кампусу, насичене дозвілля студентства, можливість стажування за кордоном та багато іншого, а також показали відеоролик та презентацію про факультет.
     Молоді роздали інформаційний матеріал про факультет, університетську газету та окрему інформацію про підготовку спеціалістів для галузі тваринництва, рибництва та бджільництва на факультеті європейського зразка в НУБіП.

     І хоча масових ствердних відповідей від школярів про майбутній вступ до нашого університету ми поки що не отримали, сподіваємося, що такі зустрічі принесуть свій позитивний результат. Адже інформації про НУБіП, зокрема факультет тваринництва та водних біоресурсів, учні відвіданих закладів не мали.

Вадим Кондратюк,
декан факультету
тваринництва та водних біоресурсів
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook