УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ЕКОНОМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН У XIV ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ В РАМКАХ ПРОГРАМИ «КОРПОРАЦІЯ «ПАРУС» – НАВЧАЛЬНИМ ЗАКЛАДАМ УКРАЇНИ»

9 листопада 2016 року

    Викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Андрусяк О. Б. та Дудка У. Т. прийняли участь у XIV Всеукраїнській конференції в рамках програми «Корпорація "Парус" – навчальним закладам України» “Використання новітніх інформаційних технологій в освіті. Програмне забезпечення у роботі майбутніх спеціалістів сфери управління, економіки, фінансів та бухгалтерського обліку”, яка відбулась в центральному офісі Корпорації Парус м. Київ. У конференції брали участь більше 100 викладачів економіки, бухгалтерського обліку, інформаційних технологій та інших напрямків.

    Під час конференції були розглянуті наступні напрямки роботи:

• Всеукраїнська програма «Корпорація “Парус” - для навчальних закладів України». Переваги та можливості учасників.

• Особливості системи «Парус — Підприємство 7.40» для автоматизації фінансово-облікових задач підприємств. Ефективне використання модулів “Бухгалтерія”, “Заробітна плата”, “Консолідація”, “Персонал”, “Торгівля та Склад” у роботі підприємства.

• Новий статус системи законодавчої підтримки “Парус Інтернет-Консультант” - безкоштовний онлайн доступ для всіх бажаючих!

• Сучасні вимоги роботодавців до профільних випускників вишів (спеціаліст з підбору та адаптації кадрів, головбух).

• Програмне забезпечення “Парус” в навчальному процесі для студентів. Досвід та практика викладання.

    Крім цього, спеціалістами Корпорації Парус була представлена платформа “jПарус”, яка працює з використанням хмарних технологій. Фахівці показали переваги спеціалізованих модулів хмарної платформи. Також було продемонстровано роботу з модулями для ведення обліку та акцентовано увагу слухачів на їх взаємозв'язок зі спеціалізованими модулями. Для того, щоб використання модулів було більш наочним, спеціалісти розв'язали наскрізні задачі з автоматизації ведення обліку на конкретних прикладах.

    У своїх доповідях викладачі наголосили на перевагах використання програмного забезпечення “Парус” в навчанні студентів та покращення якості освіти завдяки цьому.

    Під час конференції відбулось підведення підсумків конкурсу викладацьких і студентських проектів за результатами 2015-2016 навчального року (кращий підручник, краща дипломна/курсова робота, розроблені з використанням ПЗ Парус). Усі лауреати конкурсу та активні учасники були нагороджені дипломами та грошовими грантами від Корпорації Парус.

Дудка У. Т.

викладач економічних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook