Мукачівському аграрному коледжу – 70!

4 листопада 2016 року

 День знань у вересні 2016 року для нашого навчального закладу виявився ювілейним. 2 вересня 1946 року розпочав свою діяльність Мукачівський сільськогосподарський технікум. Із 2006 року Мукачівський аграрний коледж був Відокремленим структурним підрозділом Національного аграрного університету, а з 2008 року й по теперішній час - Відокремленим підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 
На ювілей коледжу прибули поважні представники з НУБіП України на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. Дорогих гостей зустрічали з хлібом-сіллю викладачі та студенти навчального закладу. 
 
Станіслав Миколайович відмітив, що матеріальна база коледжу за останній період значно покращилася завдяки спільним зусиллям адміністрації, колективу та базового університету. Він звернувся до присутніх із найщирішими побажаннями та вручив кращим працівникам  грамоти й подяки.
 
Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Мукачівський аграрний коледж» - один на Закарпатті, що здійснює підготовку спеціалістів-аграріїв. Він узяв на себе відповідальну місію – забезпечити підготовку фахівців новітньої формації, які поряд із глибокими сучасними теоретичними знаннями опанували б необхідні практичні навички, були адаптовані до роботи в сучасних умовах.
 
До послуг студентів – сучасні аудиторії, оснащені лабораторії, комп’ютерні кабінети, бібліотека з просторою читальною залою, спортивна зала, гуртожиток, ветеринарна клініка та багато іншого. Усе навколо вабить своєю чистотою, затишністю, комфортом. У цьому велика заслуга адміністрації коледжу.
 
Нашій державі потрібні висококваліфіковані спеціалісти, талановиті й завзяті, енергійні й наполегливі. Саме такими є студенти коледжу. Кожен юнак, дівчина усвідомлюють свою відповідальність перед Батьківщиною і готові пронести крізь своє життя несхитну віру у власні сили на шляху до поставленої мети. 
 
 
Наш коледж, створений сімдесят років тому, має свої славні традиції, якими ми пишаємося, бережемо й розвиваємо. Досвідчені викладачі здійснюють систематичну навчально-виховну роботу, результатом якої є студент, конкурентоспроможний на ринку праці. 
 
Наталія Кепенач
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook