Профорієнтація: співробітники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій зустрілися з школярами Київщини

2 листопада 2016 року

     Асистент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Ганна Лобченко провела профорієнтаційне заняття для учнів 11 класу Клавдіївської ЗОШ, що у Бородянському районі на Київщині.

     Ганна Олександрівна продемонструвала школярам зразки облистяних пагонів представників деревної флори шкільного подвір’я. Виявилося, не всі знають про те, що дуб червоний та клен цукровий родом зовсім не з України. Адже ми звикли бачити їх ледь не щодня. А навчитися розрізняти види деревних та чагарникових рослин, вивчити їхні особливості, походження, використання можна навчаючись в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП. Тож Ганна Лобченко розповіла про умови прийому до університету, перспективи навчання у ННІ лісового і садово-паркового господарства та подальшої побудови кар’єри.

    Старшокласники ставили найрізноманітніші питання: і про значення осінньої акції збору жолудів, і про професію ландшафтного архітектора, і про програми міжнародного обміну в університеті, і про умови проживання в гуртожитку, і про спортивні секції. Сподіваємось, що під час цієї зустрічі вдалося достукатись до сердець майбутніх лісівників, спеціалістів деревообробки, садово-паркового і мисливського господарства, які прийдуть навчатися саме до нас.

Василь Юхновський,
професор кафедри
відтворення лісів та лісових меліорацій
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook