Співробітники кафедри патологічної анатомії взяли участь у проведені диспансеризації тварин у ВП НДГ НУБіП України

27 жовтня 2016 року

З метою проведення заходів, спрямованих на збереження та укріплення здоров'я тварин, а також зниження рівня їх захворюваності кожен рік факультет ветеринарної медицини організовує диспансеризацію тварин у ВП НДГ НУБіП України. Згідно наказу ректора № 924 від 30.09.2016 р., крім традиційних заходів диспансеризації, було необхідно визначити стан ветеринарно-санітарних об’єктів, забезпечення тваринництва ветеринарними препаратами, утилізації біологічного матеріалу. Для виконання цих завдань, поруч з іншими, співробітники кафедри патологічної анатомії в період з 3.10.2016 по 21.10.2016 виїхали у відповідні відокремлені підрозділи НУБіП України. Було проаналізовано способи та стан місць для утилізації біологічного матеріалу, а також перевірено наявність та правильність ведення протоколів патолого-анатомічного розтину трупів тварин. Відповідні звіти по результатам виконаної роботи були передані головам робочих груп для подальшого вивчення.


Проведення цієї роботи у навчально-дослідному господарстві ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» збіглася із навчальною практикою студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» нашого факультету, чим не зміг не скористатися доцент кафедри Омеляненко М.М., який розповів студентам про методи знешкодження патологічного матеріалу.


Також доцент Гаркуша С.Є., проводячи необхідні перевірки на фермі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж», поспілкувався із студентами 3 та 4 кусу цього навчального закладу та розповів про перспективи подальшого їх навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України.

Координатор з сайту кафедри патологічної анатомії
к.вет.н., доцент Гаркуша С.Є.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook