Мистицтво життя: студенти юридичного факультету відвідали благодійний вечір з нагоди 90-річчя Богдана Гаврилишина

21 жовтня 2016 року

     9 жовтня 2016 року у Національному палаці мистецтв «Україна» студенти 1 курсу юридичного факультету разом зі старшим викладачем кафедри цивільного та господарського права Канарик Юлією Сергіївною відвідали благодійний вечір з нагоди 90-річчя Богдана Гаврилишина – «Мистецтво життя», який розкрив історію успіху великого українця, його духовний, професійний та громадський шлях.
     «Мистецтво життя – це здатність суміщати те, що ми хочемо, з тим, що можемо, раціональне й емоційне в нас, особисті досягнення і вплив на життя людей поряд з нами», — переконаний Богдан Гаврилишин.


     

    Богдана Гаврилишина без перебільшення можна назвати найвідомішим українцем сучасності, діячем світового масштабу. Як спікер і голова наукових конференцій він побував у 89 країнах світу, вплинувши на подальший розвиток деяких із них. Його по праву вважають хрещеним батьком економічного форуму в Давосі, засновником Міжнародного інституту менеджменту в Індії та Україні. Нині він є представником Римського клубу, Світової Академії Мистецтва та Науки, Міжнародної Академії Менеджменту, Фонду Жана Моне для Європи, Швейцарського Форуму Міжнародної Політики, Національної академії наук України та багатьох інших світових та українських організацій та об’єднань.


     

    Богдан Гаврилишин є резидентом Швейцарії і має паспорт Канади, чимало країн вважають його «своїм». Втім, Богдан Дмитрович залишається українцем і головну місію свого життя пов’язує саме з Україною, вкладаючи і сьогодні усі сили та власні кошти в її розвиток. І саме в Україні святкуватиме своє 90-річчя разом із рідними, друзями, колегами.
    Команда Фонду Богдана Гаврилишина влаштовує цей ювілейний вечір з метою надихнути українців, а особливо молодь прикладом ювіляра — жити на повні груди, завжди за велінням серця, в гармонії з собою і навколишнім світом та з усвідомленням своєї великої місії.
     Участь у святковому заході взяли найвищі посадові особи та державники, посли, дипломати, президенти міжнародних організацій, громадські та духовні діячі, представники активної молоді – учасники Асоціації програми фонду Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну», студенти з усіх регіонів країни, а також усі, хто шанують Богдана Дмитровича.
     Серед гостей вечора були Архієпископ УГКЦ Любомир Гузар, Патріарх УПЦ (КП) Філарет, заступник Голови Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних та економічних реформ Дмитро Шимків, Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич, українські музиканти –Оксана Білозір, Катерина Бужинська, «Артехатта», Two Violins, хор «Калина».


     

 

Висловлюємо подяку ННЦ виховної роботи та соціального розвитку за надану можливість побувати на заході, який поєднав концертну програму, роботу інтерактивних груп та надав можливість гостям вечора привітати Богдана Гаврилишина.

ст. викладач кафедри цивільного
та господарського права,
кандидат юридичних наук
Канарик Юлія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook