LX спартакіада серед студентів: підсумки легкоатлетичної естафети

17 жовтня 2016 року

     У рамках 60-ї спартакіади студентів НУБіП України на стадіоні НУБіП України відбулись змагання з легкоатлетичної естафети «Шведська естафета», участь в якій взяли 13 команд. Програма змагань включала як чоловічу так і жіночу естафети. Чоловіча естафета складалася з дистанцій на 800м-600м-400м-300м-200м-100м, а жіноча – 400м-300м-200м-100м.

     Хоча й на вулиці була не сонячна погода, але на стадіоні панувала справжня спека. Всі учасники змагань продемонстрували спортивний характер і показали достойні результати.

     

     Серед жіночих команд перше місце зайняла команда факультету ветеринарної медицини, другефакультету захисту рослин, біотехнологій та екології, третєфакультету конструювання та дизайну.

     Серед чоловічих команд перше зайняла команда факультету конструювання та дизайну, другеННІ лісового і садово-паркового господарства, третєекономічного факультету.

     Розподіл місць у загальнокомандному підсумку такий: перше місце посіла команда факультету конструювання та дизайну, другеННІ лісового і садово-паркового господарства і третєекономічного факультету

    Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, а всі вболівальники незабутніми враженнями.

Вітаємо переможців змагань та бажаємо їм подальших успіхів!

Микола Любінський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook