Допомагаємо захисникам України! 12 тонн вантажу для 12-го батальйону

11 жовтня 2016 року

 11 жовтня 2016 року. Сьогодні в зону АТО з університету було відправлено повністю завантажений продуктами харчування і предметами першої необхідності КАМАЗ з причепом. Загалом – 12 тонн вантажу.

 
У вересні вчена рада НУБіП на пропозицію ректора Станіслава Ніколаєнка прийняла рішення про надання посильної допомоги 12-му батальйону, в складі якого є і хлопці з нашого університету.
 
 
 
 
 
І з того дня на пункт збору продуктів харчування, що знаходився у 12-му навчальному корпусі почали приходити наші колеги, цікавитися, що потрібно, розповідає голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко. Приносили крупи, городину, різноманітну консервацію і тушонки. До акції долучилися і університетські навчально-дослідні господарства. Коштом профспілки на 5 тисяч гривень придбали печиво, кава, яйця. На гроші, зібрані в колективі, закупили предмети першої необхідності. Отак, гуртом, і назбирали з 12 тонн вантажу, так необхідного захисникам України на сході.
 
КАМАЗ з університетського гаража з двома водіями і у супроводі офіцера кафедри військової підготовки відправився на Донеччину – в Бахмут (колишній Артемівськ), де дислокується 12-й батальйон.
 
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook