День Поля відвідали науково-педагогічні працівники кафедри глобальної економіки

20 вересня 2016 року

Викладачі кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів і природокористування України 15 вересня 2016 року відвідали Аграрний демонстраційний та навчальний центр на базі Державної наукової установи «Інститут ім. Л.Погорілого».

 

Масштабний День Поля проведено за участі більш ніж 20 фірм-партнерів в смт. Дослідницьке, Васильківського району, Київської області.

 

  

У польових умовах проф. Вдовенко Н.М., доц. кафедри Коробова Н.М., доц. кафедри Кірейцева О.В., ас. кафедри Павленко М.М. оглянули більш ніж 30 різних демонстрацій техніки, серед яких випробування обприскувачів, обробіток ґрунту різними агрегатами, показ у робочих умовах великої кількості тракторної та зернозбиральної техніки, а також представлення більш ніж 80 гібридів різноманітних культур, які є актуальними для території України.  Також було оглянуто широкий спектр сільськогосподарської хімії та стратегій для її застосування.

 

 

Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова розповіла, що кожен з учасників має унікальну нагоду не тільки ознайомитись із новітніми зразками в роботі сільгосптехніки і обладнання, оглянути посіви, а й проконсультуватись із спеціалістами Аграрного демонстраційного та навчального центру. Знаковим є те, що в вперше проводиться студентський День поля, на який запрошено орієнтовно 400 осіб.

 

 

В Дні поля взяли участь аграрний аташе пан Херман Інтенман, керівник департаменту Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини пані Антє Фрезе, координатор проектів GFAConsultingGroupGmbH10 представників зі Східної та Центральної Європи пані Анна Лісон-Кульке.

Метою проведення Дня поля є реалізація одного з напрямків спільного Німецько-Українського проекту – передача фахівцям та керівникам агропідприємств, викладачам та студентам вищих навчальних закладів аграрного спрямування знань і навичок щодо методик сучасного та сталого сільгоспвиробництва шляхом демонстрації сучасної сільгосптехніки вітчизняного та зарубіжного виробництва на практиці.

 

 

Павленко М.М., асистент кафедри
глобальної економіки


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook