Літо – море – Чорноморськ!

7 липня 2016 року

     Кожне літо ми чекаємо з нетерпінням. Вже перші сонячні дні, обіцяючи незабутні враження, відволікають нас від навчання та будь-якої роботи. Хочеться на пляж – ніжитися на пісочному березі й усміхатися сонцю.

     Розпочався сезон відпочинку в спортивно-оздоровчому таборі «Академічний», що знаходиться в місті Чорноморськ Одеської області, вже завтра перша зміна передає свою естафету другій. А для нас десять днів пролетіли як один і хочеться поділитись своїми враженнями, так шкода, що потрібно повертатись додому.

     Розпочати хочеться з того, що основний чинник, а це зрозуміло погода всі десять днів була просто чудовою! Ми поїхали дружною компанією, а це теж не менш важливо для хорошого відпочинку. Південне сонце, лагідне море, гарячий пісок, все це було, тож сподіваємось, що наступні відпочиваючі теж отримають після відпочинку позитивні враження.

     Окрім чудових фотографій із собою з табору ми повеземо додому незабутні спогади: про затишний будиночок на березі моря, в якому ми проживали, назавжди в серці залишиться поїздка до Одеси, де ми отримали стільки вражень, яких здається повинно вистачити на весь рік! Будемо чекати наступного літа, щоб повернутись сюди. 

     Отримати путівку може кожен студент і співробітник звернувшись завчасно до профкому студентів та профкому співробітників, які знаходяться у навчальному корпусі №12, блок «Г», кімн. №№ 407, 205 (конт. тел.: 527-89-47).

Катерина Дювенжи,
студентка економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook