На факультеті ветеринарної медицини НУБІП пройшла ІІІ (70) ювілейна міжнародна студентська науково-практична конференція «ЗДОБУТКИ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ У ВИРІШЕННІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ ПИТАНЬ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ»

20 травня 2016, 17:30

 

Цьогоріч проведенням конференції опікувалася кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології. Понад 300 учасників конференції, а це студенти та магістранти з наукових гуртків кафедр факультету ветеринарної медицини НУБІП України, кафедр терапії та фізіології ЛНУВМ та БТ (Львів), та фахівців з Китаю, Тунісу, Австралії, Португалії, працювали у трьох секціях, причому 1-ша секція була розділена на 2 підсекції.

 

 

На секцію «Біологія тварин, якість і безпека продукції тваринництва» (керівник секції – проф. Яблонська О. В., секретар – доц. Новіцька О. В., конференц-зал, ауд. 121-Д) подали заявки 183 учасники, на 2 секцію «Заразна патологія тварин» (керівник секції – доцент Ібатулліна Ф.Ж., секретар – доц. Мельник М.В., ауд. 101-Д) – 47 учасників, на третю «Незаразна патологія тварин» (керівник секції –доц. Голопура С. І., секретар – асистент Обруч М. М., ауд. №412) – 98 учасників.

За результатами конференції виданий збірник матеріалів.

Успішний виступ студентів, їхні відповіді на запитання фіксувала комісія, яка виставляла бали за доповіді та обирала найкращого для нагородження на урочистому засіданні факультету ветеринарної медицини.

О.В. Яблонська

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook