Студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» знайомляться з потенційними роботодавцями

19 травня 2016 року

     17 травня студенти спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» відвідали одну з провідних диверсифікованих агропромислових компаній в Україні «Kernel».
     Менеджер зі зв'язків з інвесторами Єгор Самусенко розповів про діяльність компанії, виробничі активи якої простягаються від чорноземних сільгоспугідь – до олійноекстракційних заводів, а логістика будується на базі найбільшої сільськогосподарської інфраструктури, що включає мережу елеваторів і глибоководні експортні термінали.

     Про програми стажування в ній та можливість проходження виробничої практики для студентів розповіла Оксана Франків – менеджер проекту «Університет міжнародних програм» та «Кернел шанс». Кернел Шанс – це корпоративна програма, що забезпечує адаптацію та розвиток молодих спеціалістів після закінчення вишу для подальшої роботи в компанії. 

     

     Доповідачі відповіли на запитання аудиторії, а також розповіли про можливість працевлаштування з подальшими перспективами, стабільною оплатою праці та забезпечення житлом і харчуванням. 

     Студенти отримали багато позитивних вражень, досвіду, важливої інформації, відзначили високий професіоналізм доповідачів та розширили свої майбутні професійні контакти.
 

Ольга Витвицька,
завідувач кафедри менеджменту
інноваційної діяльності
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook