Нова лабораторія «HARDI»: готувати кваліфікованих інженерів на сучасній техніці

18 травня 2016 року

 Однією із основних складових Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020» є якісна підготовка фахівців. А вона без сучасної матеріально-технічної бази неможлива. Саме тому в університеті ведеться системна робота зі створення спеціалізованих навчальних лабораторій. Особливо це помітно зараз на інженерних факультетах.

 
Так, на механіко-технологічному факультеті, в рамках підготовки до відзначення 118-річниці створення університету, вже готова прийняти студентів нова навчальна лабораторія сільськогосподарських машин виробництва компанії «HARDI» (Данія). Всесвітньовідомий виробник оприскувачів віднедавна став партнером факультету і власним коштом відремонтував аудиторію. 
 
Це стало реальним завдяки контактам з нашими випускниками, говорить декан факультету Ярослав Михайлович. Один з них, Володимир Тригубець, сьогодні очолює представництво «HARDI» в Україні. Ми знайшли спільну точку зору, і віднині компанія надає – на умовах зберігання – техніку свого виробництва. Укладено угоду про співпрацю на виконання навчальної, науково-дослідної, дослідно-конструкторської діяльності, технологічних та ремонтних робіт. Все це, безумовно, сприятиме більш якісній підготовці інженерів.
 
Розрахована на проведення лабораторних робіт, вона прийматиме групи в 30 студентів. За словами декана, до початку нового навчального року компанія «HARDI» встановить тут сучасні оприскувачі та агрегати.
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook