Засідання вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 12 травня 2016

12 травня 2016 року

 Засідання вченої ради факультету захисту рослин, біотехнологій та екології 12 травня 2016 р. об 11.00 год.:

Порядок денний:
1. Результати проведення ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (26-28 квітня 2016р.) та Міжнародної науково-практичної конференції «Ресурсозберігаючі технології та їх правова і економічна оцінка в сільськогосподарському виробництві» (27-28 квітня 2016р.) (доповідають завідувачі кафедр: екології агросфери та екологічного контролю, проф. Чайка В.М., загальної екології та безпеки життєдіяльності, проф. Гайченко В.А., ентомології ім. проф. М.П. Дядечка, проф. доц. Лікар Я.О.).
2. Участь факультету захисту рослин, біотехнологій та екології в університетських заходах, присвячених проведенню Дня університету (26-27 травня 2016р.).
3. Про хід підготовки та проведення екзаменаційної сесії та зрізу знань у студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає декан факультету проф. Доля М.М.).
4. Про хід навчальних та виробничих практик студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології (доповідає заступник декана    Дрозд П.Ю.).
5. Різне.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook