Національна академія аграрних наук відзначила монографію «Агробіологія ризосфери рослин»

22 квітня 2016 року

Вітаємо завідувача кафедри екобіотехнологій та біорізноманіття д.с.-г.н. Патику Миколу Володимировича з високою нагородою Національної академії аграрних наук України «За видатні досягнення в аграрній науці» за монографію колективу авторів Я.М. Гадзало, М.В. Патики, А.С. Заришняка «Агробиология ризосферы растений». – К.: Аграр. наука, 2015.

Це заслужена оцінка Ваших трудів і вагомий внесок у розвиток аграрної галузі. В рамках співробітництва з НААНУ колективу вчених авторів вдалося об'єднати та всебічно висвітлити закономірності формування та функціонування складних взаємовідносин в системі «ґрунт – мікроорганізми – рослини», з глибоким аналізом та узагальненням накопичених світових науково-теоретичних і практичних даних про роль і значення біологічної системи ризосфери в житті вищих рослин.

 

Слід зазначити, що вітчизняні праці такого рівня допомагають отримувати і поглиблювати фундаментальні і якісні знання, що, у свою чергу, сприяє розвитку та становленню спеціалістів, науковців, а також популяризації здобутків проведених досліджень серед широкого кола фахівців, виробників, студентів, аспірантів, дослідників-вчених, викладачів, практичних діячів.

            

Вітаємо завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Миколу Патику з нагородою

і подальшої плідної праці та успіхів на науковій ниві!

Микола Доля,

декан факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook