Підписано договір про подвійні магістерські дипломи між економічним факультетом НУБіП України та факультетом економічних наук Варшавського університету наук про життя!

29 лютого 2016 року

     В рамках угоди про співпрацю між НУБіП України та Варшавським університетом наук про життя (WULS-SGGW, Польща) завершився процес підписання договору про подвійні дипломи між економічними факультетами обох університетів.
     Цій визначній події передувала довга і кропітка праця сторін – деканів А. Діброви та Я. Големб’євського, заступників декана М. Ващик, О. Лабенка, завідувача кафедри банківської справи О. Олійник, заступників декана факультету-партнера Н. Дреєрської та Ю. Франц-Домбовської. Їхня спільна робота полягала в узгодженні як основної частини документу, так і синхронізації і погодженні навчальних планів. Завдяки підтримці ректора НУБіП України С. Ніколаєнка та WULS-SGGW А. Шиманського, результатом співпраці стало підписання договору.

    

     Програма подвійних дипломів для студентів економічного факультету ОС «Магістр» за спеціальністю «Економіка» (для обох університетів) розпочинається вже восени 2016-2017 навчального року. Тож охочі зможуть взяти в ній участь.

     За детальнішою інформацієюзвертайтеся до заступника декана з міжнародних питань Ващик М.С.

А.Д. Діброва,
декан економічного факультету,
М.С. Ващик,
заступника декана з міжнародних питань

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook