Герої нашого часу: в Ірпінському економічному коледжі відбулася зустріч з учасниками АТО та волонтерами

27 лютого 2016 року

     З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування у студентської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі 22 лютого у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» відбулася зустріч з випускником 2015 року спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж» Михайлом Черевком – учасником революції Гідності та АТО на Сході України.

     На зустрічі були присутні волонтери громадської організації «Волонтерська рада» – Любов Пашинська з родиною та Вадим Ільченко, а також студенти, викладачі і співробітники коледжу.
     Волонтери розповіли про події на Сході, наголосили на важливості таких загальнолюдських цінностей як доброта, співчуття, самопожертва.
   Михайло Черевко – людина сильної волі, міцного характеру, справжній патріот України – розповів присутнім про батальйон «Азов», продемонстрував фото і відео бойових буднів бійців.

    

     З інтересом слухали виступаючих усі присутні на зустрічі. Студенти подякували Михайлу та волонтерам за мужність, відвагу і побажали їм чистого неба над головою. Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері.

     Сподіваємося, що найближчим часом ця гібридна війна скінчиться і в Україну повернуться мир та спокій.

Хай сонце на весняному світанку,
Розвіє ніч і зникне в далеч тьма,
Затихне постріл і поїдуть танки,
Й промовить хтось: «Війни уже нема!»


Сиротенко А.О., Черненька Л.Б.,
викладачі облікових дисциплін

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook