НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК – активний учасник Міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2016»

15 лютого 2016 року

     НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК взяв участь у Міжнародній виставці інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2016», яка пройшла 10-12 лютого у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».


Відвідування Міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві
«Зернові технології 2016»

     «Зернові технології» - потужний агропромисловий форум, що об’єднує провідних операторів ринку - виробників та дилерів галузі. До того ж виставка – це своєрідний діалог між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками обладнання, техніки, насіннєвого матеріалу, засобів захисту. А ще – це хороший майданчик для обміну досвідом і укладання контрактів.
     Цього разу на виставці широко представлено обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловості, зберігання та переробки зернових, олійних культур, виробництва комбікормів, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 провідних компаній з України та зарубіжних країн.
      Під час виставки була реалізована насичена ділова програма за участю відомих вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору.


Біля стенду НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК
Національного університету біоресурсів і природокористування України

     Завершилася виставка Міжнародною науково-практичною конференцією «Сучасні технології виробництва зернових культур», яку 12 лютого провів НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК спільно з факультетами механіко-технологічним і конструювання та дизайну.


Відкриття Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології виробництва зернових культур» директором
НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Войтюком В.Д.


     Тематика виступів учасників конференції була побудована за дев’ятьма напрямами: «Технічний сервіс та інженерний менеджмент», «Механізація тваринництва та біотехнологічні системи», «Сільськогосподарські машини, системотехніка», «Технічні системи оперативного моніторингу стану сільськогосподарських угідь», «Технічні та біоенергетичні системи природокористування», «Охорона праці та інженерія середовища», «Рослинництво, екологія і біотехнології в сільському господарстві», «Сучасні технології сільськогосподарського виробництва», «Мехатроніка».

Робочі моменти Міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві
«Зернові технології 2016»

Валерій Войтюк,
директор НДІ техніки, енергетики
та інформатизації АПК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook