Електронні ресурси

м. Київ, НУБіП України

На виконання статті 16 Закону України «Про вищу освіту», положень «Про забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у НУБіП України», «Про організацію освітнього процесу в НУБіП України», «Про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України) та з метою забезпечення безперешкодного доступу студентів університету до електронних навчальних ресурсів розміщено на сайті кафедри електронні версії навчальних програм дисциплін, затверджених у встановленому порядку, викладання яких у поточному навчальному році забезпечує кафедра:

  

Електронні посилання на навчально-методичні матеріали кафедри:

1. Технологія переробки риби: навчальний посібник / Л.В. Баль-Прилипко [та ін.]. - К.: 2017. - 336 с.

2. Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОС Бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" Частина І

3. Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОС Бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" Частина ІІ

4. Технологія галузі: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів ОС Бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" Частина ІІІ

5. Опорний конспект лекцій з дисципліни "Технологія консервування плодів та овочів" для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології". Частина 1 

6. Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Актуальні проблеми галузі" для студентів ОС "Магістр" спеціальності 181 "Харчові технології"

7. Методичні рекомендації для підготовки до екзамену з дисципліни "Технологія консервування плодів та овочів" для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" 

8. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів ОС "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

9. Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Сучасні методи досліджень галузі" для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія"

10. Опорний конспект лекцій з дисципліни "Технологія галузі" для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології". Частина 1 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook