Випускники юридичного факультету отримали дипломи магістрів

25 грудня 2015 року

  25 грудня 2015 року на юридичному факультеті відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам. На факультеті вручення дипломів визначна подія, адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно і ось настав довгоочікуваний день коли 15 магістрантам вручили заповітні дипломи.
Випускників привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що сьогоднішній день – певний підсумок роботи, а диплом – ознака фаховості, до того ж і одна з провідних спеціальностей, але для тих, хто достойно вчився немає нічого незвіданого.


Декан юридичного факультету Олена Яра привітала випускників з початком нового етапу їх життя та побажала їм успішної кар’єри, міцного здоров’я та реалізації планів і задумів.
Завідувач випускної кафедри Володимир Єрмоленко серед святкових побажань відзначив, що диплом випускника юридичного факультету НУБіП України є не лише документом про вищу освіту, а й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості і знаком приналежності до багатотисячної родини нашого Університету.


   Вітали випускників урочистими піснями нинішні студенти факультету Юлія Васильченко, Ольга Астаф`єва та Юлія Синюк.
Зі словами вдячності від імені всіх магістрів виступила Жанна Прокопець, яка запевнила, що випускники будуть гідно представляти наш вуз, як на теренах України так і за її межами…


Заступник декана юридичного факультету
Олена Улютіна
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook