Відбулися збори трудового колективу механіко–технологічного факультету

5 листопада 2015 року
механіко–технологічний факультет

На зборах трудового колективу механіко – технологічного факультету  5 листопада були детально проаналізовані результати перевірки якості викладання дисциплін, які читаються на факультеті,  представниками Вченої ради університету. Значна увага на зборах була приділена встановленню і визначенню шляхів вирішення нагальних проблем студентства у сприйнятті матеріалу навчальних дисциплін, підвищенню рівня технічного забезпечення лабораторій факультету та відповідальності викладачів за якісне викладання і проведення лекційних і практичних занять з використанням сучасних інформаційних ресурсів.

На думку декана факультету Михайловича Я.М., студент факультету повинен всесторонньо розвиватися і розкривати свій потенціал, як у навчанні, так і в науковій роботі. Працівники кафедр разом із кураторами груп повинні стимулювати студентів до роботи у наукових гуртках, участі у наукових конференціях, соціальному та культурно – спортивному житті факультету. Для формування якісних спеціалістів факультет повинен налагоджувати зв’язки  з провідними компаніями світу, зараз встановлена співпраця з компаніями «Джон Дір», «KUHN», «Червона зірка», «АМАКО» та ін..

Також піднімалися питання відповідальності викладачів за технічний, мультимедійний супровід лекційних занять, за дотримання педагогічної і моральної етики у стосунках із студентами.

У обговоренні даних питань прийняли участь завідувачі кафедр Войналович О.В., Войтюк В.Д., Голуб Г.А., Сєра К.М., Козупиця С. І., Теслюк В.В.

Із заключним словом виступив прооектор з навчально – наукової роботи, правових та соціальних питань Курило Володимир Іванович, який закликав колектив активніше працювати, усунути недоліки за результатами перевірки та побажав енергії та цілеспрямованості і відповідальності у роботі.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook