На факультеті тваринництва та водних біоресурсів розпочато профорієнтаційну роботу

17 жовтня 2015 року

     За дорученням декана Вадима Кондратюка старший викладач кафедри конярства і бджільництва Леонора Адамчук разом із студентами факультету організували спільну поїздку в Чернятинський коледж Вінницького аграрного державного університету, де готують молодших спеціалістів у галузі бджільництва.

     До речі, переважна більшість викладачів відділення бджільництва цього коледжу – випускники НУБіП.

     Мета поїздки – інформування студентів випускних курсів про умови продовження навчання в нашому університету. Леонора Адамчук презентувала факультет тваринництва та водних біоресурсів і детально розповіла про навчальну і наукову роботу його кафедр. Зокрема, наголосила, що завдяки висококваліфікованому професорсько-викладацькому складу та практичній підготовці студентів, на факультеті дають добрі фахові знання.

     Магістр другого року навчання Михайло Корибут поділився позитивними враженнями про неодноразове проходження виробничих практик у Німеччині. Крім того, звернув увагу студентів коледжу на важливість вивчення іноземної мови та здобуття повної вищої освіти.

     Випускниця коледжу, а нині студентка 3-го курсу скороченого терміну навчання, Світлана Горецька розповіла про прозорість вступної кампанії 2015 року, учасником якої вона була, а також про вирівнювальний літній семестр та умови проживання у гуртожитку.



     На завершення зустрічі студенти коледжу заповнили анкети та поділилися позитивними враженнями про знайомство з НУБіП України. На запитання, чи зацікавила їх пропозиція навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, ствердну відповідь дали 86 % опитуваних.
 

Руслан Кононенко,
заступник декана факультету тваринництва
та водних біоресурсів


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook