Університетський «Колос» на березі Чорного моря

16 жовтня 2015 року

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені С. А. Семеновського, як всякий поважний колектив із довгою історією, має свої традиції. Одна з них – спільна поїздка до моря. Ось і цього року теплими вересневими днями учасники колективу поїхали разом туди, де збуваються мрії та забуваються негоди. Туди, де із шумом хвиль та під світлом сонечка знаходяться для кожного близькі по духу у відпочинку та праці люди. А Ви що думали? Мистецтво, як і будь-який інший вид діяльності, потребує роботи. 
     Так от. Ще сонечко не пригріло, а бадьорий заклик «Вставаймо, браття українці!» здригає свіже морське повітря, збираючи навколо себе сонних колосят на зарядку. Прокинулись, зігрілись і далі програма може набути неймовірно цікавих та непередбачуваних оборотів. Проте в розпорядку кожного дня незмінно була репетиція, де ми вчимо, пригадуємо, зспівуємося і щоразу краще пізнаємо свої можливості.

     Завдяки цьогорічній поїздці до СОТ «Академічний», колектив зміг інтенсивно зайнятися питанням оновлення репертуару. Хорова група підготувала до виходу пісню. І неабияку – повнозвучне соло, яскрава драма, незвична для колективу подача. Балетна ж група обіцяє яскраву та емоційну постановку. Вже зовсім скоро глядачі зможуть побачити результати цієї творчої роботи.

     У рамках відпочинку, учасники колективу традиційно відвідали Одесу, яка не перестає вражати своєю архітектурою – порт, Потьомкінські сходи. Ну, ви самі розумієте. Головною ж подією став похід у Театр опери та балету на балети "Шопеніада» і «Кармен". Постановки дуже різні за характером. Перший заворожує вічною темою справжнього прекрасного кохання, а другий – сповнений пристрасті.

     Говорити на тему відпочинку можна ще довго і багато. Наприклад, про те, що культурна програма на кожен вечір складалася самими учасниками колективу. І переростала у справжні сценічні дійства, спортивні змагання, конкурси, «День вареників», дискотеки, бардівські вечори із зефірками на вогнищі, традиційний «День Нептуна» – все це нас згуртовує і робить єдиним колективом.

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського – це вже не просто колектив, а велика родина. І ми безмежно вдячні, що отримали свого часу шанс до неї приєднатися.

Учасники «Колосу»
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook