РОЗПОЧАЛИСЬ ЗАНЯТТЯ З ІНФОРМАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ У НАУКОВІЙ БІБЛІОТЕЦІ

14 вересня 2015 року

      Щорічно для студентів перших курсів наукова бібліотека НУБіП України проводить заняття з інформаційної культури.
Мета занять полягає у підвищенні рівня підготовки студентів та оволодіння навичками систематизації і структуризації інформації, формування умінь задовольняти власні інформаційні запити, активізації діяльності студентів у системі інформаційних комунікацій.
     В цьому році до співпраці з бібліотекою долучились і куратори груп – Вагалюк Людмила з факультету захисту рослин, біотехнологій і екології, Юрій Андрусик та Володимир Насіковський з агробіологічного факультету, а також декан факультету конструювання та дизайну Зиновій Ружило, заступник директора з навчальної роботи ННІ енергетики і автомати Іван Радько, заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександр Новак, які зуміли організувати першокурсників для проведення занять з інформаційної культури.

   Тож працівники інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки – Лариса Сідько, Людмила Артюх, Ольга Брагар та Світлана Сердюк навчали першокурсників, як здійснювати пошук необхідної інформації в традиційному та електронному каталозі, як можна завантажити повні тексти навчально-методичної літератури з повнотекстової бази даних бібліотеки, як користуватись сайтом бібліотеки та сторінкою бібліотеки на сайті університету.

     Інші працівники бібліотеки, а саме завідувач відділу Антоніна Бабич, розповідала студентам про правила користування та видачі наукової та художньої літератури у центральній бібліотеці (навч. к. № 4.), а завідувач відділу Тамара Свиридова роз’яснила присутнім особливості видачі книг в автоматизованому режимі, та звернула особливу увагу на необхідність дбайливого ставлення до книг.

     Наразі, заняття з інформаційної культури лише розпочались, тож запрошуємо до співпраці кураторів груп студентів першого курсу, адже високий рівень інформаційної культури студента є запорукою його успішного навчання.

Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook