Академічна доброчесність в фокусі уваги фінансистів

21 жовтня 2024 року
Дотриманню принципів та правил академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі сьогодні приділяється велика увага. Саме тому впровадження академічної доброчесності в освітній процес означає дотримання передусім принципів чесної і відповідальної праці та навчання.

З метою поширення знань і навичок щодо академічної доброчесності в НУБіП України проводяться тренінги, семінари, конференції. Так здобувачі вищої освіти освітньо-професійних програм «Фінанси і кредит» і «Корпоративні фінанси», спеціальності 072 «Фінанси, банкіська справа та страхування» та викладачі кафедри фінансів Юлія Негода, Лариса Олійник, Інна Долженко, Юлія Біляк пройшли успішно онлайн-курси «Академічна доброчесність в університеті» та «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», де удосконалили свої знання про теоретичні аспекти академічної доброчесності та фактори, які впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти; навчилися застосовувати теоретичні знання на практиці у викладанні та науковому керівництві.

Академічна доброчесність базується на 6 простих та зрозумілих цінностях: чесність, довіра, справедливість, повага, відповідальність та відвага. Чесність у навчанні є базовою умовою побудови довіри між усіма учасниками освітнього процесу.


Юлія Негода,
гарант ОПП «Фінанси і кредит»

Лариса Олійник,
ОПП «Корпоративні фінанси»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook