Мій рідний край, моя Вітчизна

1 червня 2015 року

Цінуйте кожну мить на світі,
Як тільки сонце у віконці заблищить.
У щасті і любові – гарно жити,
Й свою Вітчизну серцем всім любіть!

     20 травня 2015 року у ВП НУБіП України "Ірпінський економічний коледж" відбулася літературно-мистецька зустріч «Мій рідний край, моя Вітчизна» за участі Радника Президента України Олега Медведєва, письменника і члена Національної спілки письменників України Володимира Яворівського, письменника і журналіста – нашого земляка Валентина Собчука, метою якої було формування у молоді, незалежно від національної приналежності, рис громадянина Української держави, успадкування духовних надбань українського народу, досягнень культури.

      

      Усіх присутніх у залі гостей, студентів та членів педагогічного колективу зачарували своїм співом і майстерністю виконання тріо бандуристів у складі Вікторії Югай, Аліни Черкун, Наталії Курман-Загоровської із Студії по підготовці акторських кадрів при Національній заслуженій капелі бандуристів України імені Г.І. Майбороди і лауреати міжнародних мистецьких конкурсів, солісти Київського національного академічного театру оперети Любов Сагат та Володимир Одринський.

    

     Зустріч відбулася завдяки засновниці музею коледжу «Українська світлиця», керівнику клубу «Відродження» Зої Полікарпівні Кириченко. Сподіваємося, що запрошені гості своєю творчістю і надалі збагачуватимуть нашу державу і цей світ духовністю, красою і чарівністю слова, пісні, а їх багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності за долю молодого покоління та країни живитиме мрії та допомагатиме у здійсненні всіх починань наших студентів.

 

Михайлов С. І.,

директор Ірпінського економічного коледжу
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook