НІ замовним провокаціям, приниженню честі і гідності колективу

19 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

Заява
факультету ветеринарної медицини НУБіП України
щодо розповсюдженої інформації про доцента
Землянського А.О.

   18 березня 2024 року в анонімних телеграм-каналах була розповсюджена неправдива інформація стосовно доцента терапії і клінічної діагностики факультету ветеринарної медицини кандидата ветеринарних наук Землянського А.О.
   Згідно із заявою Землянського А.О., викладені в публікаціях звинувачення не відповідають дійсності. Це також підтвердили анонімні опитування студентів факультету. Окрім того, до керівництва факультету та університету надійшло звернення студентів-старост академічних груп, в якому зазначено, що розповсюджені матеріали сфабриковані та неправдиві, водночас надаючи позитивну характеристику Землянському А.О. як викладачу і фахівцю за своїм напрямом.
   Проведений аналіз поширених фото та відеоматеріалів свідчить про застосування технологій монтажу. Семантичний аналіз висловів в нібито спілкуванні та текстовому супроводі «новини» демонструє замовний і умисний характер публікацій.
   Про брехливий і замовний характер розповсюдженої «інформації» також свідчить той факт, що доцент Землянський А.О. взагалі не викладає у студентів вказаних в публікації курсів.
   
Нами подані відповідні заяви до правоохоронних органів, кіберполіції щодо встановлення замовників та виконавців організованої кампанії з дискредитації колеги та закладу вищої освіти, встановлення покарання згідно чинного законодавства. Також готується позов до суду щодо захисту честі та гідності.

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини,
академік НААН України, 

Віктор Шевчук, 

Голова профбюро факультету ветеринарної медицини,

Марія Хведчук,

Голова Сенату Студентської організації факультету ветеринарної медицини
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook