Cтудмістечко: проректор Сергій Кваша на зустрічах із студентством у гуртожитках № 1, 7, 9

19 березня 2024 року
  За дорученням Станіслава Ніколаєнка, ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, в студентському містечку тривають зустрічі із студентським активом. Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку відвідав гуртожитки № 1, 7, 9, де особисто спільно з директорами, деканами, їх заступниками та керівниками господарських служб університету поспілкувався із мешканцями на всеохоплюючі теми.

  Так, зокрема у гуртожитку № 1, де проживають студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, проректор вчергове відвідав ліцензоване ДСНС укриття та житлові кімнати, спілкуючись при цьому зі студентами. На колективній зустрічі в читальній залі у присутності більше, ніж 70 студентів за участю Романа Василишина, директора інституту його заступників та завідувачів кафедр, Сергія Стецюка, директора студентського містечка і Андрія Расенчука, завідувача гуртожитку відбулася цікава розмова про цілі студентського навчання, виклики сьогодення тощо.

  За участі завідувачки гуртожитку № 7 Ольги Паламарчук, в якому мешкають студенти факультету інформаційних технологій та ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, проректор спільно із керівництвом факультету і дирекції відвідали студентів у кімнатах на різних поверхах, оглянули укриття, перевірили стан кухонь, місць загального користування. Окремі питання стосувалися санітарного стану в студентських кімнатах і перевірки загального стану кімнат студентською радою гуртожитку. Аргументоване спілкування з мешканцями у перенаповненій читальній залі мало мотиваційний зміст до пізнання. Сергій Миколайович наголосив на надзвичайній відповідальності студентів в освоєнні обраного фаху, впливом на навчання штучного інтелекту, окремі питання стосувалися воєнного стану в державі та спільної відповідальності колективу за безпеку країни.

  Гуртожиток № 9 представляла завідувачка Лідія Йовенко. Гуртожиток, що заселений студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, ННІ неперервної освіти і туризму та віднедавна ще і факультету захисту рослин, біотехнологій та екології приємно здивував гідним виглядом кімнат, високим рівнем санітарних умов в місцях загального користування і душових кімнатах. Велика заслуга у цьому, окрім студентів, також ремонтно-будівельної бригади університету. Підсумкова розмова, що відбулася за участі Івана Гриценка, директора ННІ неперервної освіти і туризму, Юлії Коломієць, декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, заступниць декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК носила цікавий для учасників зібрання морально-етичний і фахово-пізнавальний характер.

  Підводячи підсумки, Сергій Миколайович закцентував увагу на оцінці нинішнього стану життєдіяльності держави і колективу університету, зокрема. Він наголосив на важливості самоорганізації студентів при отриманні ефективних фахових знань, які в майбутньому дозволять стати успішними керівниками. За результатами оглядів гуртожитків вироблені пропозиції щодо ремонтів, подальшого їх облаштування меблями та більш ефективної роботи студентських рад гуртожитків.


Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівчині студентського містечка

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook