Підготовчі курси – шлях до студентства!

15 березня 2024 року
  Консультаційно-підготовчі курси до вступу в НУБіП України щороку об’єднують абсолютно різних слухачів. Їх історії різні, але мета однаково спільна – здобуття якісних знань. Талановитість та цілеспрямованість майбутніх студентів не перестає нас вражати із року в рік. Цей рік не виключення. І цього разу вдалось поспілкуватись із Анною Копитовою, чарівною юною дівчиною. Мене завжди надихають люди, які прагнуть до нового, і наша слухачка саме така. Ба більше, вважаю, що вчасно зрозуміти і не боятись змінити намічену дорогу майбутньої професії є досить сміливим рішенням!

  • Розкажи, будь ласка, про себе, як тебе звуть, скільки тобі років, де ти навчаєшся?

— Мене звуть Анна Копитова. Мені 18 років. І я навчаюсь у фаховому коледжі "Універсум" Київського університету імені Бориса Грінченка. Я навчаюсь на спеціальності «Дошкільна освіта», мені подобається, але розумію, що наразі я не готова працювати із дітьми. Тому вирішила спробувати навчання в іншому ЗВО та іншу спеціальність.

  • Чи обрала ти вже майбутній ЗВО для вступу?

— Я все ж таки більше схиляюсь до Національного університету природокористування і біоресурсів України, бо вважаю, що мої знання дозволять пройти на бюджетну форму навчання в цьому університеті, а також підготовчі курси, які я проходжу на базі цього університету, роблять вагомий внесок до моїх знань. Із відгуків студентів маю уявлення про якість навчання, а він, вважаю, тут високий, що теж для мене є пріоритетним у виборі.

  • Чудово! Будемо раді бачити тебе в лавах наших студентів! Вище ти сказала, що не готова до роботи з дітьми, а до чого в тебе «лежить» душа, в які напрямки?

— Насправді я творча особистість і раніше багато писала розповідей або, як це в народі називалось, фанфіків. Це фантастика з вигаданими персонажами, які взяті з реальності, і при цьому є любовна лінія. Потім спробувала себе у поезії, але наразі не відчуваю натхнення і майже нічого не пишу. Та час від часу можу робити якісь поробки, мені подобається створювати щось своїми руками.

  • Розкажи мені, будь ласка, як ти дізналась про НУБіП?

— У мене вчиться подружка в НУБіП. Вона вивчає харчові технології, надзвичайно задоволена навчанням в університеті і на початку року порадила підготовчі курси на базі університету. Вважаю, що це було гарним рішенням – піти на додаткові заняття. Таким чином я вже ніби трохи долучилась до частини цього закладу, і атмосфера навколо надихає і спонукає до навчання в цих стінах.

  • Як тобі в цілому на курсах? Можеш надати зворотній зв'язок?

— Я взяла курс із чотирьох предметів, це: математика, українська мова, історія України та біологія. Найбільше мені подобається біологія і математика, це предмети, які мені даються важче за моєю природою, але завдяки викладачам на курсах, засвоєння цих предметів проходить набагато краще. Викладачі дуже ретельно підходять до проведення занять і приділяють увагу кожному слухачу.

  • Скажи, будь ласка, якщо ти розглядаєш НУБіП для майбутнього вступу, що це може бути за спеціальність чи їх декілька?

— Я поки зупинила свій вибір на спеціальності Агрономія, тому що завдяки своєму оточенню вбачаю в цьому дуже перспективний напрям для майбутньої роботи. Я спираюсь на поради своїх близьких людей наразі, але відкрита до всіх пропозицій, тому що мені багато що цікаво і подобається вчитись.

  • Дякую за відверту і щиру розмову! Щиро бажаємо тобі успіхів! До зустрічі на заняттях в університеті!

Оксана Багацька,
керівниця консультаційно-підготовчих курсів

Марія Харпатіна,
фахівець відділу якості освіти, маркетингу
і профорієнтаційної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook