Змагання з баскетболу 3x3 67-ї Спартакіади НУБіП України: чоловічі збірні факультетів провели свої батли на звання найсильнішої команди

7 березня 2024 року
  Університетський спорт знову зібрав пильні погляди фанатів та учасників спортивних змагань 67-ї Спартакіади НУБіП України. Серед 15 видів спорту спартакіади є змагання з баскетболу 3x3 серед чоловічих команд факультетів, що відбулися 5-6 березня 2024 року. Ці захоплюючі ігри об'єднали кращих баскетболістів усіх факультетів та ННІ нашого університету для визначення найсильнішої команди та надання можливості підняти трофей переможця.
  Ігри проходили в ігровій залі навчального корпусу № 9, де кожна команда мала можливість проявити свою майстерність та вміння у боротьбі за перемогу. Захоплюючі поєдинки, стрімка гра та непередбачуваність результатів не залишили байдужим жодного шанувальника баскетболу.
  У матчі за третє місце зійшлися команди факультетів землевпорядкування та аграрного менеджменту. Кожна команда хотіла отримати нагороду. Гравці ФАМ на чолі з капітаном Владиславом Пантусом, натхненні підтримкою своїх вболівальників та наставників, почали тиснути суперника і навіть вийшли вперед, але вдала гра капітана ФЗВ Єгора Болдирева дозволила переграти щільний захист суперника і вирвати мінімальну перемогу та посісти третє місце з мінімальним рахунком 9:8.
 
  Напруга у матчі за перше місце була ще сильнішою, адже у фіналі зустрілися дві потужні команди агробіологічного факультету та інформаційних технологій. Старанні дії та влучні кидки капітана команди агробіологічного факультету Віктора Юрова не давали можливості команді-суперника вільно почувати себе на майданчику та вирватися вперед. Рахунок гри до останньої секунди був рівний – 10:10. Однак, за узгоджених дій гравців Антона Івасюка, Іллі Хижняка, Захара Хоткевича і Тараса Бабія команді факультету інформаційних технологій вдалося вирвати перемогу з мінімальним рахунком 11:10 та підтвердити чинне звання чемпіонів університету з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд.
 
  Баскетбольні змагання запам'яталися усім неймовірними моментами та враженнями. Бажаємо усім учасникам подальших звершень, найкращих результатів та незабутніх вражень від занять баскетболом, який визначатиме нові вершини університетського спорту.
 
Олена БУТОК,
старший викладач

кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook