Відзнаки
Гуртківці кафедри технологій у птахівництві свинарстві та вівчарстві взяли участь у конкурсі студентських наукових робіт
У січні 2022 року Наталія Лісник і Олена Мізіна під керівництвом д.і.н., доцента В.В. Мельник представили свою роботу «Порівняльне оцінювання м'ясної продуктивності каченят кросів "Супер М3" і "Стар 53» до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Значний обсяг проведених досліджень, якісно підготовлена робота, наукові здобутки студенток (участь у міжнародній конференції, опублікована наукова стаття) стали підґрунтям перемоги роботи у І турі конкурсу, за результатами якого робоча комісія факультету тваринництва та водних біоресурсів рекомендувала роботу (поряд з двома іншими) до участі у ІІ турі конкурсу, який відбудеться у Миколаївському національному аграрному університеті.
nubip.edu.ua/node/104529
nubip.edu.ua/node/104307
Американською фірмою “Оллтек” регулярно для студентів-гуртківців проводяться семінари, де представлені результати наукових досліджень компанії щодо використання сучасних новітніх розробок у годівлі птиці. Компанія має чудові програми заохочення наукових досліджень і розвитку талановитих студентів - конкурс «Молодий вчений Alltech», в якому студенти-гуртківці приймають участь.
Студенти-гуртківці беруть активну участь у роботі студентських наукових конференцій різного рівня: міжнародних, регіональних, університетських, мають друковані роботи.
За результатами проведених досліджень щорічно 2-3 студенти мають опубліковані статті у фахових виданнях, зокрема у науково-виробничому журналі «Сучасне птахівництво»
За результатами державної атестації 2015 року 10 магістрів – гуртківців отримали найвищі оцінки. Троє магістрів-гурківців отримали почесні відзнаки від керівництва університету за активну студентську роботу.
У 2016 році двоє студентів-гуртківці стали переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, а Марина Варенкова зайняла ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
За результатами роботи студентський науковий гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» зайняв отримав ІІІ місце у загальноуніверситетському рейтингу «Фестиваль студентської науки-2013» та ІІ місце у «Фестивалі студентської науки-2015».
![](/sites/default/files/u250/foto_1_3_3.jpg)
![](/sites/default/files/u250/foto_2_3_3.jpg)
![](/sites/default/files/u250/foto_3_20.jpg)
![](/sites/default/files/u250/foto_4_1_5.jpg)