Технологія виробництва яєць і м’яса птиці

Відзнаки

 

 

Гуртківці кафедри технологій у птахівництві свинарстві та вівчарстві взяли участь у конкурсі студентських наукових робіт

 

У січні 2022 року Наталія Лісник і Олена Мізіна під керівництвом д.і.н., доцента В.В. Мельник представили свою роботу «Порівняльне оцінювання м'ясної продуктивності каченят  кросів "Супер М3" і "Стар 53» до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

Значний обсяг проведених досліджень, якісно підготовлена робота, наукові здобутки студенток (участь у міжнародній конференції, опублікована наукова стаття) стали підґрунтям перемоги роботи у І турі конкурсу, за результатами якого робоча комісія факультету тваринництва та водних біоресурсів рекомендувала роботу (поряд з двома іншими) до участі у ІІ турі конкурсу, який відбудеться у Миколаївському національному аграрному університеті.

nubip.edu.ua/node/104529

nubip.edu.ua/node/104307

 

Американською фірмою “Оллтек” регулярно для студентів-гуртківців проводяться семінари, де представлені результати наукових досліджень компанії щодо використання сучасних новітніх розробок у годівлі птиці. Компанія має чудові програми заохочення наукових досліджень і розвитку талановитих студентів - конкурс «Молодий вчений Alltech», в якому студенти-гуртківці приймають участь.

       Студенти-гуртківці беруть активну участь у роботі студентських наукових конференцій різного рівня: міжнародних, регіональних, університетських, мають друковані роботи.

       За результатами проведених досліджень щорічно 2-3 студенти мають опубліковані статті у фахових виданнях, зокрема у науково-виробничому журналі «Сучасне птахівництво»

       За результатами державної атестації 2015 року 10 магістрів – гуртківців отримали найвищі оцінки. Троє магістрів-гурківців отримали почесні відзнаки від керівництва університету за активну студентську роботу.

        У 2016 році двоє студентів-гуртківці стали переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, а Марина Варенкова зайняла ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з напряму “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”

            За результатами роботи студентський науковий гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» зайняв отримав ІІІ місце у загальноуніверситетському рейтингу «Фестиваль студентської науки-2013» та ІІ місце у «Фестивалі студентської науки-2015».

У першому турі XІІ Фестивалю студентської науки 2023 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів студентський науковий гурток, який представив староста Д.Дьомін, отримав І місце (https://nubip.edu.ua/node/127878). 
 
 
 
 
 
На фінальному засіданні ХХІІ Фестивалю студентської науки-2023, присвяченому 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, гурток отримав ІІ місце (https://nubip.edu.ua/node/128634).

 

 

   

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook