Технологія виробництва яєць і м’яса птиці

Члени наукового гуртка

Список студентів-членів гуртка «Технології виробництва яєць і м’яса птиці»

(2024-2025 н.р.)

1   Кисловський Владислав Вадимович (ОС Бакалавр, 4 курс)

2.    Жук Денис Сергійович (ОС Бакалавр, 3 курс СТН)

3.    Швець Софія Сергіївна (ОС Магістр, 2 курс)

4.    Ковтун Вячеслав Олегович (ОС Магістр, 2 курс)

5.    Наконечний Віталій Євгенійович (ОС Бакалавр, 3 курс)

6.    Марушко Юлія Миколаївна (ОС Бакалавр, 3 курс)

7.    Віжічанін Віталій Олександрович (ОС Магістр, 1 курс)

8.    Базиволяк Віталій Романович (ОС Бакалавр, 2 курс СТН)

9.    Добриніна Надія Володимирівна (ОС Бакалавр, 3 курс)

10.Даниленко Тетяна Володимирівна (ОС Бакалавр, 2 курс СТН)

11.Цуркан Юрій Тарасович (ОС Бакалавр, 4 курс)

12.Шаповал Валентин Вікторович (ОС Бакалавр, 4 курс)

13.Крикун Олександр Анатолійович (ОС Магістр, 2 курс)

 
Староста гуртка – Марушко Юлія Миколаївна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook