Гуртківці кафедри технологій у птахівництві свинарстві та вівчарстві взяли участь у конкурсі студентських наукових робіт

26 січня 2022, 13:29

      Студентський науковий гурток «Технології виробництва яєць і м’яса птиці» працює на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві з 2011 року. До роботи гуртка залучені студенти освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

    Гуртківці мають можливість значно поглибити свої знання у галузі птахівництва, приймаючи участь у засіданнях гуртка, у наукових конференціях різного рівня, конкурсах, відвідуючи семінари, виставки і, що є дуже важливим для формування практичних навичок, птахівничі промислові та фермерські господарства, науково-виробничі компанії.

    Залучення гуртківців до наукової роботи кафедри зумовлює й високі результати – це і опублікування наукових статей, і участь у конкурсах студентських наукових робіт, і висока оцінка загальної діяльності гуртка за результатами участі у щорічному Фестивалі студентської науки Національного університету біоресурсів і природокористування України.

    У цьому році Наталія Лісник і Олена Мізіна під керівництвом д.і.н., доцента В.В. Мельник представили свою роботу «Порівняльне оцінювання м'ясної продуктивності каченят кросів "Супер М3" і "Стар 53» до участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

    Значний обсяг проведених досліджень, якісно підготовлена робота, наукові здобутки студенток (участь у міжнародній конференції, опублікована наукова стаття) стали підґрунтям перемоги роботи у І турі конкурсу, за результатами якого робоча комісія факультету тваринництва та водних біоресурсів рекомендувала роботу (поряд з двома іншими) до участі у ІІ турі конкурсу, який відбудеться у Миколаївському національному аграрному університеті.

Побажаємо нашим конкурсантам успіхів і здобуття перемоги у подальшому!

Прокопенко Наталія Павлівна,
доктор сільськогосподарських наук, професор,
керівник наукового гуртка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook