Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2015

2 квітня 2015 року
м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2Б

 

 

 

 

  

  1 квітня, в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» офіційно відкрився Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2015, в якому крім України беруть участь 6 зарубіжних країн - Польща, Туреччина, Бельгія, Нова Зеландія, Латвія, Німеччина - всього більше 120 компаній. Як завжди, не пропускаючи таких поважних подій на запрошення від ТОВ «Київський контрактовий ярмарок», виставку для проведення виїзних занять відвідали студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на чолі зі своїм, куратором, доцентом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК, Сухенком Владиславом Юрійовичем. 

Студентам були представлені наступні тематичні розділи виставки:

  • Виробництва та переробки м'ясних і ковбасних виробів
  • Виробництва та переробки молока і молочних продуктів
  • Переробки риби і морепродуктів
  • Переробки овочів і фруктів, консервування
  • Виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів
  • Виробництва і розливу води та напоїв
  • Масложирової промисловості
  • Контрольно-вимірювальна та лабораторна техніка
  • Техніка для вантаження, транспортування і зберігання продуктів харчування
  • Гігієна харчопереробних підприємств

 

   

 

 

 

 

 

 

     Ситуація, що склалася на ринку вплинула на новинки технологічного хлібопекарського обладнання з яким мали можливість ознайомитись на початку виставки студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Цього року на виставці представлено багато хлібопекарського обладнання для масштабного виробництва. Тенденції такі, що великі заводи почали виробляти дрібні кондитерські вироби, що в свою чергу вимагає від виробників обладнання певної гнучкості і цінової політики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


    На форумі IFFIP брала участь компанія APACH. Лінійка обладнання APACH включає майже все обладнання для відкриття ресторану «під ключ». Це функціональне, доступне обладнання, багато вже про нього знають, а сьогодні з цим новітнім для нашої країни обладнанням ознайомились і студенти зі спеціальності 6.051701 «Харчова технологія та інженерія». Доцент Сухенко В.Ю. розповів про конструктивні особливості, переваги та недоліки представленого обладнання. Також було підняте дуже важливе питання якості готової продукції, енергоощадності обладнання в той час як країна переходить до Європейської спільноти і питання енергозбереження стоїть дуже гостро.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     На території майстер-класів, розташованих в павільйоні №1 ВЦ «КиївЕкспоПлаза» свою роботу розпочали світові майстри пекарського та кондитерського виробництва, що дуже зацікавило наших майбутніх випускників. Компанія «Новий Проект» представила професійне італійське обладнання для підприємств громадського харчування, компанії «Apach». Експерти продемонстрували студентам технологію приготування неймовірно апетитних хлібобулочних і кондитерських виробів. Тому студенти мали змогу не тільки отримати уявлення про технологію виробництва, побачити у роботі технологічне обладнання, оцінити його ергономіку та дизайн, але й скоштувати та оцінити органолептичні властивості продукту, його смакові якості та зовнішній вигляд. 

   

 

 

 

 

 

 

 

    Загалом, виставкою залишились задоволені усі! Велика подяка за сприяння, щирість та відвертість організаторам виставки ТОВ «Київський контрактовий ярмарок» та особисто генеральному директору – Ковалю Олегу Петровичу.

 

 

Доцент кафедри процесів і
обладнання переробки
продукції АПК, к.т.н.
Сухенко Владислав Юрійович
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook