Співпраця із провідними розробниками обладнання

31 березня 2015 року

     Продовжується співпраця ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з провідним розробником і постачальником комплексних енергоефективних рішень для енергетики та інфраструктури промислових підприємств - компанією Шнейдер Електрік Україна (Schneider Electric).

     Маючи позитивний досвід співпраці з підрозділами ННІ, компанія Шнейдер Електрік Україна передала на кафедру Автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І.Мартиненка промисловий програмно-логічний контролер Modicon. Це обладнання разом із спеціалізованим програмним забезпеченням Schneider Electric SoMachine дозволяє створювати на сучасному технологічному рівні системи автоматизованого керування технологічними процесами.
З метою навчання студентів створенню проектів з автоматизації технологічних процесів у сільському господарстві було розроблено імітаційну модель бункеру із активним вентилюванням зерна, що дозволило розробити лабораторний стенд із комплексом лабораторних робіт, виконання яких студентами надає отримати і закріпити практичні навички при роботі із програмно-логічними контролерами Schneider (Розробники: ст. викладач Руденський А.А., асистент Грищенко В.О., м.в.н. Цицюрський Ю.Л.).

31 березня на кафедрі був з візитом представник компанії Шнейдер Електрік Україна Віталій Устимчук який ознайомився із проведеними роботами. Роботи презентували завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем професор Лисенко В.П. та асистент Грищенко В.О.

Після презентації обладнання виступив директор ННІ професор Козирський В.В.


Усі присутні висловили своє задоволення та окреслили перспективи подальшої співпраці між ННІ Енергетики, автоматики та енергозбереження та компанією Шнейдер Електрік Україна.

 

Доцент кафедри АРС к.т.н. Опришко О.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook