Студентське містечко: оновлення міжкімнатних дверей в гуртожитку №1

10 січня 2024 року
  Колектив студмістечка 2024 рік розпочав з оновлення матеріальної бази. У гуртожитку № 1, де проживають студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, стартував ремонт і часткова заміна міжкімнатних дверей.

  За підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка, столярним цехом університету виготовлені дерев’яні двері, які вже встановлені у кімнатах мешканців. У той час, коли більшість студентів виїхали додому на зимові канікули, двері фарбують методом пульверизації, що має високу якість виконання.

  Нові двері не просто змінюють зовнішній вигляд кімнат, а є ключовим елементом для підвищення звукоізоляції та збереження тепла у приміщенні. Заміна старих дверей на нові є кроком до збільшення енергоефективності.
 Студенти, що перебувають в гуртожитку з великим завзяттям об’єднались, спільно із працівниками гуртожитку взялись за роботу: допомагали розвантажувати, монтувати, фарбувати тощо.

  «Оновлення міжкімнатних дверей стало приємним сюрпризом для мешканців, гуртом значно краще і результативніше!», – ділиться Андрій Расенчук, завідувач гуртожитку №1.

  Сподіваємося, що результати наших старань принесуть задоволення мешканцям. Взамін очікуємо бережливого ставлення до майна університету та підтримання чистоти!

Марта Колич, Валерія Тарасенко,
фахівці студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook