Вступна кампанія 2024: День відкритих дверей в обличчях – 2

19 листопада 2023 року
  Продовжуємо знайомити вас з цікавими і вмотивованими молодими людьми — кращими випускниками структурних підрозділів НУБіП. У них різний фах і мотивація, але є й те, що їх об’єднує — вибір університету для продовження навчання і отримання вищої освіти. І вибір цей — НУБіП.

Анастасія Химинець (Мукачівський фаховий коледж):

  Моя спеціальність — «Облік і оподаткування» — дає можливість працювати у двох напрямах: бухгалтерському обліку та оподаткуванні. Сучасний бухгалтер займається не тільки веденням обліку, але й здійснює іншу діяльність, що включає планування і прийняття рішень, у тому числі щодо оптимізації оподаткування, контроль за дотриманням платіжної та податкової дисципліни на підприємстві, оцінку та аналіз господарсько-фінансової діяльності. Щодо навчання в коледжі, то я можу сказати, що мені подобається. Особливо те, що на відділенні практикують сучасні методи навчання: інтерактивні ігри, тренінги, мозкові штурми, аналіз конкретних ситуацій, екскурсії, гуртки з провідними фахівцями, зустрічі з роботодавцями. А продовжити навчання планую в НУБіП.
  Моя мета — отримати високоякісну освіту за європейськими стандартами. І вивчивши відгуки про українські виші, я дійшла до висновку, що для мене перший пріоритет саме НУБіП. Вирішальними перевагами у виборі закладу вищої освіти стали декілька: гарне матеріально-технічне забезпечення, можливість навчання і проходження практики за кордоном.

     Вікторія Гутман, студентка 4-го курсу спеціальності «Агрономія» (Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого):

  Я вже обрала не тільки університет — НУБіП, а й факультет — агробіологічний. Велику роль у цьому відіграли розповіді знайомих, які тут навчаються і навчалися. Всі вони відзначають високий професійний рівень викладання, те, що заняття проходять цікаво і доступно, а теоретичний курс поєднуються із значною кількістю практичних занять. Тож переконана, що саме те місце, де здобуду якісну вищу освіту, щоб бути успішною та затребуваною на ринку праці.

Катерина Кречко (Мукачівський фаховий коледж):

  Зараз я навчаюсь на четвертому курсі відділення ветеринарної медицини. Проходячи виробничу практику, зрозуміла, що сьогодні майже немає людини, яка б не користувалася результатами діяльності ветеринарного спеціаліста. І не тільки на селі. В містах люди все більше звертаються до природи, утримуючи в своїх оселях собак, котів, декоративних птахів та тварин, а на дачних ділянках — і продуктивну худобу та птицю. Тому часто й вони потребують допомоги спеціалістів ветеринарної медицини.
  І оскільки цього року я закінчую навчання в коледжі і отримаю диплом фахового молодшого бакалавра за спеціальністю «Ветеринарна медицина», маю вирішити, з яким закладом вищої освіти поєднати подальшу долю. Але саме те, що наш коледж є підрозділом такого знаного в усьому світі університету, як НУБіП України, надає його студентам чимало переваг та можливостей, перша з яких — продовження навчання тут за скороченим терміном навчання. Тож мені точно сюди. Впевнена, після факультету ветеринарної медицини стану хорошим та затребуваним спеціалістом.

   Анна Мартишевська, студентка 3-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» (Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової):

  Життя у нашому коледжі цікаве. Ми навчаємося, долучаємося до роботи у Всеукраїнських науково-практичних конференціях, олімпіадах, творчих конкурсах, займаємося спортом. А зараз для нас, третьокурсників, настала напружена і відповідальна пора: дуже скоро ми завершимо навчання та отримаємо дипломи фахового молодшого бакалавра. І постає питання куди піти вчитися, щоб здобути вищу освіту? Я свій вибір вже зробила — НУБіП. Обирала за його можливості і престиж. Адже, як говорив Білл Гейтс, хочеш бути успішним, спілкуйся з успішними!


Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook