Майбутні студенти взяли участь у Дні відкритих дверей на факультеті ветеринарної медицини

16 листопада 2023 року
ФВМ НУБіП України

   16 листопада 2023 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України проведено «День відкритих дверей» для випускників коледжів і технікумів України у змішаному форматі (очно та дистанційно). У «Дні відкритих дверей» взяли активну участь 145 учасників у тому числі 52 очно і 93 дистанційно, які виявили бажання вступити на факультет ветеринарної медицини з різних куточків України.

 

   До майбутніх абітурієнтів із вітальним словом звернувся декан Микола Цвіліховський, який презентував історію та сьогодення факультету ветеринарної медицини, представив науково-педагогічний колектив кафедр, ознайомив гостей з матеріально-технічною базою факультету та можливістю проходити практичне стажування за кордоном.

   Декан зазначив, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України є центром ветеринарної освіти, науки, інновацій і практики в нашій державі. Підтвердженням цьому є успішна робота його випускників на самих сучасних високотехнологічних підприємствах, у ветеринарних клініках як в Україні, так і в усьому світі – США, Канаді, Австралії, країнах Європейського союзу.

 

   Декан акцентував увагу на сучасній матеріально-технічній базі факультету та інформував абітурієнтів про те, що вже багато зроблено в плані створення надсучасних навчально-наукових і дослідницьких лабораторій та клінічних спеціалізованих кабінетів.

 

   На факультеті здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина» з ліцензійним обсягом 350 осіб, а підготовку лікаря ветеринарної медицини здійснюють понад 100 висококваліфікованих науково-педагогічних працівників, третина з яких – доктори наук, професори.

 

   Після закінчення університету є достатня кількість місць для працевлаштування, оскільки факультет активно співпрацює з Радою роботодавців, що надає сучасні бази практичної підготовки студентів та місця для працевлаштування випускників.

 

 Учасники Дня відкритих дверей ознайомились з матеріально-технічною базою кафедр, роботою ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс», ННЛ «Ветеринарної гематології», ННЛ «Банк крові тварин», ННЛ «Центр репродуктології тварин з банком сперми і ембріонів», ННЛ «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині» та Музєм анатомії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Зазначимо, що учасники «Дня відкритих дверей» були активними, поставили велику кількість питань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

   На завершення декан наголосив, що на факультеті кожен день є потенційним Днем відкритих дверей, побажав усім міцного здоров’я, успіхів і мирного неба над головою.

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook