На факультеті ветеринарної медицини відбувся розширений деканат

3 листопада 2023 року
ФВМ НУБіП України

   2 листопада під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на листопад та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові Микола Іванович ознайомив членів деканату із ситуацією, подіями та здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж жовтня. Він висловив подяку членам клінічної ради факультету за ефективну роботу впродовж своєї каденції. Також декан висловив подяку в.о. зав. кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька В’ячеславу Соломону та колективу кафедри за добре організовану і проведену осінню школу «Єдине здоров’я – цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики)», яка присвячена 100-річчю від початку створення кафедри м’ясоведення, холодильної справи, переробки і утилізації тваринних продуктів та 140-річниці від Дня народження професора Антона Калениковича Скороходька в рамках реалізації проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Модуля Жана Монне «Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні».

   Про результати атестації здобувачів вищої освіти 1-6 курсів факультету доповіли заступники декана Сергій Деркач та Юрій  Жук. Наголошено, що кожен наставник академічної групи має тримати під особистим контролем освітній процес у підопічній групі.

   Розглянуто програму Днів відкритих дверей в університеті та маршрут проведення екскурсії факультетом для вступників і їх батьків які відбудуться у змішаному форматі (очно та дистанційно): 9 листопада для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, а 16 листопада для випускників технікумів та коледжів.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура звернув увагу присутніх на поданні статистичного звіту за 2023 рік та плану на 2024 рік, щодо проведення конференцій, круглих столів та семінарів.

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на листопад місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем освітній процес та готовність до заліково-екзаменаційної сесії.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання у своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

   Після засідання члени розширеного деканату відвідали новостворену лабораторію на кафедрі анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.

 

Слава Україні!

Секретар розширеного деканату
Максим Жуковський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook