Впевнений виступ збірної НУБіП України з гирьового спорту на Кубку України

10 жовтня 2023 року
  З 05 по 08 жовтня у спортивній залі НУБіП України відбувся Кубок України з гирьового спорту серед дорослих (чоловіки, жінки). У змаганнях взяли участь 260 учасників із 18 регіонів України.
  Наш університет представили студенти збірної НУБіП України з гирьового спорту, які змагалися у декількох видах змагань: у поштовхі довгим циклом, у вправі класичний поштовх, ривок, Р-12 серед професіоналів та аматорів. І у кожному виді змагань наші студенти отримали нагороди.
 
  Серед професіоналів Володимир Кульківський (ННІ ЕАЕ) посів перше місце у вправі Р-12 з результатом 246 разів і третє місце у вправі поштовх. Ілля Фурса (ФЗРБЕ) став переможцем у вправі поштовх довгим циклом і посів третє місце у командній естафеті разом із Валентином Бербеничуком (ГПФ).
  Серед аматорів призерами змагань стали студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Фізична культура і спорт». Переможницею у вправі Р-12 стала Євгенія Кедич, Роман Марченко посів друге місце, Анатолій Кривець та Сергій Ігольніков вибороли бронзові нагороди. Олександр Безрідний став четвертим. Андрій Авраменко виборов дві нагороди – золото у вправі класичний поштовх і бронзу у вправі ривок.
 
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

  


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook