Назар Непростий: результати навчання за освітньою програмою “Нутриціологія” на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України дозволить зміцнити здоров’я нації”
- Добрий день. Розкажіть про себе.
- Добрий день. Мене звати Назар Непростий, мені 23 роки, цього року закінчив факультет конструювання та дизайну НУБіП України та окрім спеціальності «Галузеве машинобудування», яку я здобув, мене зацікавили ще і харчові технології.
- Що Вас привело здобути вищу освіту за освітньою програмою "Нутриціологія"?
- В першу чергу мене зацікавила підтримка населення здоровим харчуванням, і процеси, які будуть для цього задіяні на етапах виробництва харчових продуктів, складання раціонів та контролювання їх якості, дослідження відповідності нормованих показників добових потреб в нутрієнтах тощо.
З кожним роком прослідковую кореляцію між здоров’ям та харчуванням, зрозумів, наскільки нутриціологія може позитивно вплинути не тільки на загальне самопочуття людини, а й на профілактику різних хвороб та хворобливих станів. Вирішив стати фахівцем-нутриціологом, так як ця діяльність є затребуваною та актуальною.
- Ваші очікування від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
- Цікаві лекції, робота в лабораторіях, участь в заходах різних маштабу та тематик. Розраховую на співпрацю з майбутніми колегами, цінний досвід, та дружній колектив на протязі наступних двох років.
Результати навчання, а згодом і наукова діяльність на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК дозволить зміцнити здоров’я нації, і дасть змогу підтримувати та покращувати якість та безпечність харчової продукції та раціонів.
Розмову вів
Ігор Устименко
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів