Микола Воронцов твердо вирішив – «Вступаю до магістратури в НУБіП України на освітньо-професійну програму «Нутриціологія»
Розкажіть коротко про себе.
— Мене звати Воронцов Микола, закінчив середню загальноосвітню школу № 9 І-ІІІ ступеня м. Новоград-Волинський, Житомирської області. Після цього закінчив Національний університет харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса», отримав ступінь бакалавра, а згодом і спеціаліста.
Працював 7 років в компанії «Алма-Веко, Фуд», успішно впроваджував набуті знання у практику, був кращим технологом підприємства протягом 2017-2022 років. Маю рівень англійської мови Pre-Intermediate, що допомагало мені у веденні міжнародних перемовин, а також у проходженні тренінгів та практикумів за кордоном.
Звідки дізналися про НУБіП України?
— Від знайомих, які закінчили НУБіП України та успішно реалізували себе у професійній діяльності.
Що стало вирішальним у виборі спеціальності 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми «Нутриціологія»?
— В ході своєї роботи я повністю поєднав себе та галузь харчової промисловості, і уявити себе в іншій галузі – я наразі не можу. Тому вирішив розвиватись більш глибоко у даному направленні, і вважаю що Нутриціологія – це наше майбутнє, тому що питання здорового та якісного харчування, а особливо в такому великому і швидкому місті, як Київ, стоїть дуже гостро.
Вважаю, що поєднавши свій практичний досвід та нові знання, отримані за освітньою програмою «Нутриціологія», я зможу розробляти продукти, що будуть одночасно смачними, корисними та швидкими у приготуванні.
Маю велике бажання набути знання та направити їх на користь нашої держави та суспільства. Слава Україні!
Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю Вам успіхів та реалізації всіх планів і задумів!
Розмову вів Ігор Устименко,
доцент кафедри
технології м’ясних, рибних та морепродуктів