Потемський Андрій з Києва: продовжую родинну династію: обираю НУБіП України спеціальність "Харчові технології"
- Розкажіть коротко про себе.
- Мене звати Андрій. Я народився і виріс в найкращому місті на Землі – Києві. Навчався у звичайній школі Голосіївського району. Після закінчення 9-го класу я вирішив піти зі школи і поступив до коледжу на основі Київського Кооперативного інституту бізнесу і права за порадою мами технолога-харчовика, яка в даний час працює в Інституті продовольчих ресурсів НААН України.
- Завершуючи другий курс до нас в коледж завітала Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко. Тоді я не знав хто це. Але мене вона своєю розповіддю про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК так зацікавила, що я вирішив обов’язково відвідати Національний університет біоресурсів і природокористування. Тоді був день відкритих дверей і всі охочі могли відвідати і подивитися все, що хотіли. Фахівці факультету з заохоченням розповідали про роботу факультету, про його направленність, про те чим студенти будуть займатися. А саме головне, мене дуже зацікавили прилади і обладнання, якими оснащена лабораторія факультету.
- Що стало вирішальним у виборі даного факультету?
- Використовуючи лабораторне обладнання я зможу навчатися виготовляти продукти харчування або навпаки перевіряти готові продукти харчування на наявність шкідливих речовин. Це дуже цікаво і пізнавально. Як відомо харчування є основою життя людини. А правильне і здорове харчування це запорука довгого і повноцінного життя.
Тому я обираю Національний університет біоресурсів і природокористування, а саме, факультет харчових технології та управління якістю продукції АПК!
Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету