Робочі програми дисциплін, які забезпечують підготовку студентів ОС «Бакалавр»
Дисципліни, які викладаються співробітниками кафедри для підготовки студентів ОС «Бакалавр»
№ п/п | Назва дисципліни | Спеціальність для якої викладається дисципліна | ЕНК | Робоча програма | Силабус | Розробник курсу |
1 | Технологія переробки та зберігання с.-г. продукції | 202 Захист і карантин рослин | лінк | Подпрятов Г.І. | ||
2 | Технологія зберігання та переробки плодів та овочів | 203 Садівництво і виноградарство | лінк | Завадська О.В. | ||
3 | Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини | 201 Агрономія | лінк | Завадська О.В. | ||
4 | Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва | D1 "Облік і оподаткування" освітня програма «Бізнес аналіз і облік» | лінк | Гунько С.М. | ||
5 | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва | 201 Агрономія (а.г.) | лінк | Гунько С.М. | ||
6 | Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва | 201 Агрономія | лінк | Бобер А.В. | ||
7 | Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва | 201 Агрономія | лінк | Войцехівський В.І. | ||
8 | Технологія виробництва та експертиза вин | ОПП НУБіП України | лінк | Войцехівський В.І. | ||
9 | Виноробство | 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство | лінк | Войцехівський В.І. | ||
10 | Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва | 201 Агрономія (а.г.) | лінк | Войцехівський В.І. | ||
11 | Технологічна експертиза продукції рослинництва | 201 Агрономія | лінк | Ящук Н.О. | ||
12 | Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції | H7 Агроінженерія | лінк | Насіковський В.А. | ||
13 | Технологія зберігання та стандартизація продукції рослинництва | 015 Професійна освіта | лінк | Насіковський В.А. | ||
14 | Крафтове виробництво продуктів з плодів та овочів | 203 Садівництво і виноградарство | лінк | Завадська О.В. | ||
15 | Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва та тваринництва | D1 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит» | лінк | Гунько С.М. | ||
16 | Продовольче підприємництво | 201 Агрономія | лінк | Гунько С.М. | ||
17 | Технології бродильних виробництв | 201 Агрономія | лінк | Войцехівський В.І. | ||
18 | Виробництво та оцінка якості продуктів переробки | 201 Агрономія | лінк | лінк | Насіковський В.А. | |