Робочі програми дисциплін, які забезпечують підготовку студентів ОС «Бакалавр»

НУБІП

Дисципліни, які викладаються співробітниками кафедри для підготовки студентів ОС «Бакалавр» 

п/п

Назва дисципліни

Спеціальність для якої викладається

дисципліна

ЕНК

Робоча програма

Силабус

Розробник курсу

1

Технологія переробки та зберігання с.-г. продукції

202  Захист і карантин рослин

лінк

лінк

лінк

Подпрятов Г.І.

2

Технологія зберігання та переробки плодів та овочів

203 Садівництво і виноградарство

лінк

лінк

лінк

Завадська О.В.

3

Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини

201 Агрономія

лінк

лінк

лінк

Завадська О.В.

4

Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва

D1  "Облік і оподаткування" освітня програма «Бізнес аналіз і облік»

лінк

лінк

лінк

Гунько С.М.

5

Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва

201 Агрономія (а.г.)

лінк

лінк

лінк

Гунько С.М.

6

Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва

201 Агрономія

лінк

лінк

лінк

Бобер А.В.

7

Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва

201 Агрономія

лінк

лінк

лінк

Войцехівський В.І.

8

Технологія виробництва та експертиза вин

ОПП НУБіП України

лінк

лінк

лінк

Войцехівський В.І.

9

Виноробство

203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство

лінк

лінк

лінк

Войцехівський В.І.

10

Стандартизація і управління якістю продукції рослинництва

201 Агрономія (а.г.)

лінк

лінк

лінк

Войцехівський В.І.

11

Технологічна експертиза продукції рослинництва

201 Агрономія

лінк

лінк

лінк

Ящук Н.О.

12

Технологія виробництва і переробки сільськогосподарської продукції

H7 Агроінженерія

лінк

лінк

лінк

Насіковський В.А.

13

Технологія зберігання та стандартизація продукції рослинництва

015 Професійна освіта

лінк

лінк

лінк

Насіковський В.А.

14

Крафтове виробництво продуктів з плодів та овочів

203 Садівництво і виноградарство

лінк

лінк

лінк

Завадська О.В.

15

Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва та тваринництва

D1 «Облік і оподаткування»

освітня програма «Облік і аудит»

лінк

лінк

лінк

Гунько С.М.

16

Продовольче підприємництво

201 Агрономія

лінк

лінк 

лінк

Гунько С.М.

17

Технології бродильних виробництв

201 Агрономія

лінк 

лінк 

лінк

Войцехівський В.І.

18

Виробництво та оцінка якості продуктів переробки

201 Агрономія

лінк

лінк

лінк

Насіковський В.А.

             

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook