День матері - 2023

14 травня 2023, 14:00
НУБіП

Ha черговій зустрічі з куратором нашої групи Москаленко Антоніною Анатоліївною ми мали змогу обговорити важливе свято — День матері, бо «У житті немає жодної ролі, яка була б важливішою за роль материнства».

 День матері 2023

День матері – це святковий день, присвячений матерям та материнству. В Україні щорічно відзначають свято у другу неділю травня. Це день, коли варто провести час із мамою та подякувати їй за все.

 День матері 2023

В цей святковий день, діти та дорослі вітають своїх матерів та дарують їм подарунки, квіти, листівки та інші приємні сюрпризи. Багато сімей святкують день відвідуючи мам та бабусь, пригощаючи їх смачним обідом, або просто збираються всі члени сім'ї, щоб провести час разом, приготувати смачну їжу та насолодитися спілкуванням один з одним.

День матері 2023

До війни, у деяких містах України, зокрема в Києві, Львові та Одесі, проводили різноманітні святкові заходи, концерти та фестивалі з нагоди та даруючи подарунки.

День матері 2023

День матері — це день, в який ти вкотре скажеш матусі як ти її любиш, як щиро вдячний за все, що вона для тебе зробила і робить, що завжди розуміє і підтримує. Бо за словами Дірка Брауера: «Перший подарунок, який дає нам мати, – це життя, другий – любов, і третій – розуміння».

День матері 2023

Тож цінуйте, поважайте та завжди робіть своїх мам щасливими!

День матері 2023День матері 2023

 

Анна Федоровська

студентка 2 групи 3 курсу

факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook