Урочиста зустріч на економічному факультеті

25 травня 2023 року
    На економічному факультеті НУБіП України є гарна традиція – свята відзначати у широкому дружному колі. Святкування 125 річчя НУБіП України не стало виключенням. 24 травня у 10 корпусі було по особливому тепло й шумно, адже відбулося урочисте зібрання колективу економічного факультету за участю ветеранів та випускників.
   На початку зустрічі декан економічного факультету Діброва А.Д. відмітив, що факультет пройшов славетний шлях розвитку, який був насичений важливими історичними подіями та відомими іменами видатних науковців та викладачів.
    З особливою шаною та глибокою повагою зустрічав колектив факультету своїх ветеранів: д.е.н., професора, академіка НААН України, декана факультету Терещенка В.К.,професорів Гудзинського О.Д., Савчука В.К., Сука Л.К., Худолій Л.М., Калівошко О.М., доцентів Борщ А.Г., Гаврилюка І.П., Германчук Г.О., Тивончук С.В., Путкалюк Н.М. Від імені всіх присутніх Діброва А.Д. висловив гостям щиру вдячність за їх високий професіоналізм, довгі роки наполегливої праці заради розвитку та процвітання економічного факультету НУБіП України.

   Незважаючи на всі виклики сьогодення, економічний факультет продовжує активно розвиватися і нині є провідним центром аграрної економічної освіти і науки України. Навчальний процес на економічному факультеті забезпечують 7 кафедр, на яких працює 23 доктори наук, професори; 70 кандидатів наук (з них 64 доцентів); 2 академіка і 1 член-кореспондент НААН України. В складі професорсько-викладацького складу академіки НААН України, професори Кваша С.М. та Терещенко В.К., член-кореспондент НААН України, професор Ільчук М.М., професори Байдала В.В., Вдовенко Н.М., Гуцаленко Л.В., Діброва А.Д., Єрмаков О.Ю., Калюга Є.В., Лазаришина І.Д., Лемішко О.О., Рогач С.М., Савчук В.К., Солодкий М.О., Ткачук В.А., Худолій Л.М. та ін.
   З нагоди 125-річчя НУБіП України колектив економічного факультету відзначив кращих колег почесними грамотами та подяками: к.е.н., доцента Гаврилюка І.П., завідувача кафедри глобальної економіки, д.е.н., професора Вдовенко Н.М., д.е.н., професора Негоду Ю.В., д.е.н., доцента Мірзоєву Т.В., к.е.н., доцента Томашевську О.А., к.е.н., доцента Литвиненка В. С., к.е.н., доцента Гузя М.М.
   Економічному факультету є чим пишатися. За роки існування тут підготовлено понад 30 тисяч фахівців економічного профілю, які реалізують знання, одержані в стінах Alma Mater. Наші випускники роблять вагомий внесок у розвиток вітчизняної економічноїнауки, зміцнення агропромислового потенціалу та захисту України від ворога. Прагнуть максимально розкривати свої таланти і теперішні студенти економічного факультету. У ці святкові дні студенти, які досягли значних досягнень у навчанні, науці, спорті та організації культурно-просвітницьких заходів також отримали подяки.
 
 
 
 
 
 
 
  
   Завершилася урочиста зустріч на економічному факультеті натхненим виступом-поетичним привітанням заступника декана з виховної роботи, поета Криворота О.Г. та спільним фото. Але найголовніше, що ця зустріч з давніми друзями, колегами залишить по собі яскраві враження та незабутні спогади на довгі роки.

 
Тетяна Куць,
заступник декана з міжнародної діяльності

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook